سـلام ، خـوش آمـدید
استفاده کنیدmozilla از
ساعت فلش مذهبی

 

حسین علی بها ، بنیان گذار فرقه ضاله بهاییت

حسینعلى نورى، فرزند میرزا عباس نورى، متولد سال ١٢٣٣ ق. در تهران است. وى تحصیلات  ۶٣ ابتدایى را در زادبومش گذراند، شوهر خواهر او، منشى سفیر روس بود و از سوى دیگر خود به حلقه و لباس درویشان درآمد.

در ٢٧ سالگى به ترویج بابیت پرداخت. پس از ترور نافرجام ناصر الدین شاه توسط بابیان در سال ١٢۶٨ ، وى که از عوامل اصل ترور بود، بازداشت شد، ولى با کمک سفارت روس آزاد گردید و به بغداد رفت. سپس بر اثر بدرفتارى با دیگران به ترکیه تبعید شد و در همان دوران، ادعا کرد: من شخص موعود باب (یعنى من یظهره اللّه) هستم و یحیى صبح ازل باید از من پیروى کند. در این‌جا فرقۀ بهائیت شکل گرفت.
جمعه 1393/10/5 10:38

اگر امام رضا( علیه السلام)مطلع از غیب بودند،

چرا از خوردن  انگور سمّی پرهیز نکردند؟

موضوعِ علم غیب یکی از بحث هایی است که از قدیم الایام بین فلاسفه مطرح بوده است و بعد از اسلام نیز به اوج خود رسید به صورتی که از ائمه اطهار( علیهم السلام ) بارها سؤال شده و آن ها نیز پاسخ های مناسب بیان فرموده اند.

در پاسخ این سؤال ابتدا لازم است به چند نکته اشاره گردد:

نکته اول: توجه به مفهوم غیب از نظر لغت این وازه به معنی  پنهان بودن، مخفی و ناپیدا آمده است.



چهارشنبه 1393/10/3 21:22

 

نام برخی از یاران و اصحاب امام رضا ـ علیه السلام ـ با ذکر مختصری از شرح حال ایشان.

 

ائمه اطهار ـ علیهم السّلام ـ در طول حیات پر برکت خویش، شاگردانی دانشمند داشتند که آثار آنها را حفظ نمودند این چهره های درخشان و پرورش یافتگان مکتب اهل بیت ـ علیهم السّلام ـ در راه نشر دانش دینی و حرکت جامعه به سوی تعالی و کمال زحمات زیادی کشیدند. در زمان امام رضا ـ علیه السّلام ـ هر چند شرایط سیاسی و اجتماعی همانند شرایط دوره امام باقر و امام صادق ـ علیهم السّلام ـ نبوده است، اما در عین حال ایشان شاگردان زیادی تربیت کردند و مسائل دینی و علوم اسلامی را از طریق اصحاب و نمایندگان خویش به شیعیان آموختند ما در این بحث به تعداد محدودی از یاران ایشان اشاره می کنیم.

سه شنبه 1393/10/2 17:5

آیا امام رضا ـ علیه السلام ـ غیر از امام جواد ـ علیه السلام ـ فرزند دیگری داشته است؟

 

امام علی بن موسی الرضا ـ علیه السلام ـ سال 148ق در مدینه متولد شدند و در صفر 203 هـ . ق در سن 55 سالگی در طوس به شهادت رسیدند(1) امام ـ علیه السلام ـ در طول امامت خویش، شاهد نزاع و درگیری دو برادر یعنی امین و مأمون برای رسیدن به قدرت بودند. و عاقبت مأمون حکومت را به دست آورد و پس از مدتی، امام ـ علیه السلام ـ را با زور و تهدید به ولیعهدی خود گماشت. و سرانجام ایشان را با خوراندن انگورهای زهرآلود به شهادت رسانید.
دوشنبه 1393/10/1 16:43
مهدویت امام زمان (عج)
X